top of page

De eerste echte Oogie Yogi studio!!!


Het is misschien de raarste tijd ooit om een eigen zaak te beginnen, maar toch is dit het moment!


Al een ruim jaar was ik bezig met het concept voor de yogastudio; brainstormen, inspiratie opdoen, goed rondkijken, schrijven en tekenen. Ik

geloof sterk dat er voor alles een moment is en dat als je goed oplet, het 'heelal' je de juiste richting wijst.

Dus na een jaar bezig geweest te zijn achter de schermen, was er opeens een "PING", een lampje ging branden en opeens was het tijd voor de eigen studio:-)


De Oogie Yogi heeft de perfecte locatie gevonden in het pand de Berckepoort op de Voorstraat 220 in de prachtige binnenstad van Dordt. Heerlijk ruim (100m2) , koel, hoog en met een goede afzuiging (ook niet geheel onbelangrijk in Corona tijden) en prachtig licht van boven. Het is alles wat ik me kon wensen en veel meer! Want het licht van boven bied de mogelijk om een droom te realiseren.... een verticale tuin!!

En er zit ook nog een betegelde kleedkamer bij die erg geschikt is voor een andere lang gekoesterde droom, namelijk een werkplaats waar op duurzame wijze textiel geverfd kan worden met natuurlijke ingrediënten.

Misschien is dit wel het begin van een duurzame yoga kleding lijn?! :-)


Je zou het Flow kunnen noemen, het zachtjes jezelf laten meevoeren met de stroom en erop vertrouwen dat het leven je op de juiste plek brengt. Geheel vanzelf gaat het natuurlijk ook niet en er moet nog steeds gewoon hard gewerkt worden maar één ding weet ik wel... op deze plek komen dromen samen en worden realiteit.


Namasté,

liefs Lisa...... vanuit de nieuwe coole Studio!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page